Waarom What if we fly?

 
What if we fly

Waarom heet ons bedrijf nu eigenlijk in hemelsnaam What if we fly? Dat gaan we je eens grondig uitleggen.

Wij hebben beiden Nederland voor onbepaalde tijd achter ons gelaten. In eerste instantie om het avontuur alleen aan te gaan en uit te vogelen wat er nog meer te zien en beleven valt. In de jaren dat wij elkaar nog niet kenden merkten wij dat er in Nederland snel negatief wordt gedacht en er een soort verwachtingspatroon heerst.

Na je studie moet je natuurlijk wel meteen aan een fulltime baan, je kunt niet teveel meer rondfladderen en je moet ook maar eens gaan sparen voor de toekomst en vooral zo snel mogelijk een huis kopen. Maar wat als je dit allemaal niet hebt? Of beter gezegd, wat als je die behoefte helemaal niet hebt?

Wij hebben ook de droom ooit een huisje, een gezin en een droombaan. Maar wat is er mis mee dit uit te stellen en eerst volledig te genieten van wat de wereld nog meer te bieden heeft? Wij hebben beiden alles achter gelaten en zijn elkaar vervolgens tegen gekomen op Bondi Beach, Sydney. Inmiddels is dit anderhalf jaar geleden en hebben wij in de tussentijd enkele mooie reizen gemaakt en wonen we momenteel in Manly, Australië. Natuurlijk gaat het niet altijd over rozen, maar dit is het leven dat we NU willen en zijn daar verdomd gelukkig mee. De rest komt wel, alles op zijn tijd. 

Met onze website en bijbehorende Instagram pagina geven wij op niet al te serieuze wijze een inkijkje in ons leven in Australië en de reizen die we maken met bijbehorende reis tips. Hopelijk inspireert dit je om het leven iets meer met een korreltje zout te nemen en vooral te doen waar JIJ gelukkig van wordt.

Maar waarom dan ‘What if we fly’?

Tja, je zou kunnen denken dat wij met z’n tweeën een beetje wazig zijn geworden? Wat als we vliegen? Zitten die aan de drugs ofzo? 

Oké, we hebben beiden een drugs koppie. Maar nee, dit is niet aan de orde. Toen wij elkaar leerden kennen kwam Lianne al snel met een filmpje van the North Face dat haar inspireerde. Zij hebben een populair filmpje op Youtube staan met als titel: ‘What if I fall?’ Hierin gaat het ook over het feit dat je kunt denken wat er allemaal mis zou kunnen gaan in bepaalde situaties. Maar wat als je nou eens bedenkt dat het allemaal ook heel goed kan uitpakken? Dat sprak Lianne erg aan en Thom vind het allemaal al gauw goed. Dus wat is er dan leuker dan, omdat we nu samen zijn, de ‘I’ in ‘We’ te veranderen? Well… Wat als je momenteel, met je partner die je anderhalf jaar geleden niet kende, op een van de mooiste plekken op aarde aan het strand woont?

 

Check hieronder het filmpje van The North Face. En wil jij nou meer komen te weten over ons, check dan ons hele verhaal.

https://www.youtube.com/watch?v=3tO3HnIGihw&t=10s

Tofste roadtrips door Australië

Wij hebben een poosje geleden een artikel geschreven over de tofste roadtrips door Australië voor Columbus Travel Magazine. En aangezien dit misschien wel het vetste en grootste reismagazine van Nederland is, zijn we hier stiekem ook wel een beetje trots op. Daarbij...

Goedkoop reizen voor dierenliefhebbers

Goedkoop reizen voor dierenliefhebbers

Oppassen op geweldige huizen op de mooiste plekken ter wereld, terwijl je bent omgeven door de liefste huisdieren die je kunt wensen. Dat is TrustedHouseSitters. Wij maken inmiddels ruim een jaar gebruik van deze geweldige uitvinding, waardoor we veelal gratis op de...