Update 1: Niet vliegen? Dan rijden!

Update 1: Vrijdag 20 maart 2020: Perth, West-Australië 

Als vliegen niet kan, dan gaan we toch rijden!

In deze onzekere tijden door het coronavirus weten veel mensen van over de hele wereld niet waar zij goed aan doen. Terug naar huis, blijven reizen, van land veranderden en sommigen zitten zelfs vast in hun vakantie land. Wij hebben gisteren op het allerlaatste moment besloten ons twee weken te ‘isoleren’ en met een camper van Perth naar Sydney te rijden. Dit betekend dat wij in 14 dagen bijna 5.000 kilometer zullen afleggen en daarbij vier van de zeven Australische staten aandoen. Wij hebben deze keuze gemaakt omdat we hoe dan ook naar Sydney moeten voor werk en het nog onzeker is of onze originele vlucht later deze maand zou vertrekken. 

Ondanks dat het natuurlijk een takken eind weg is, is het stiekem ook een ontzettend vet avontuur om samen aan te gaan. Dit geeft ons namelijk ook de kans om een aantal van de mooiste plekken van het land te ontdekken. We gaan naar Wave Rock, Esperance, de Nullarbor Plain, De grote Outback, Adelaide, de Grampians, de Great Ocean Road, Melbourne, De Wilsons Prom en Yarra Valley. Althans, dat hopen we. 

Mochten jullie nou thuis zitten en het journaal even helemaal zat zijn, kunnen de stories op onze Instagram pagina wellicht zorgen voor wat afleiding. Ook hopen we binnenkort onze website online te kunnen zetten! 

Mochten jullie nog meer willen lezen over hoe je nou bijvoorbeeld doucht tijdens zo’n trip in een campervan, klik dan hier.

Tofste roadtrips door Australië

Wij hebben een poosje geleden een artikel geschreven over de tofste roadtrips door Australië voor Columbus Travel Magazine. En aangezien dit misschien wel het vetste en grootste reismagazine van Nederland is, zijn we hier stiekem ook wel een beetje trots op. Daarbij...

Goedkoop reizen voor dierenliefhebbers

Goedkoop reizen voor dierenliefhebbers

Oppassen op geweldige huizen op de mooiste plekken ter wereld, terwijl je bent omgeven door de liefste huisdieren die je kunt wensen. Dat is TrustedHouseSitters. Wij maken inmiddels ruim een jaar gebruik van deze geweldige uitvinding, waardoor we veelal gratis op de...