Tekstschrijver

Weet je nog dat je vroeger op school zat en van die achterlijk lange werkstukken moest schrijven? Of dat je zat te knikkebollen tijdens het maken van die eindeloze scriptie? Schrijven is voor veel mensen niet de leukste bezigheid. Ten eerste moet je met een goed lopende tekst komen. En dan moet deze ook foutloos zijn qua spelling en grammatica. Bah, de rillingen lopen al over je rug. Grote kans dat het schrijven van teksten binnen jouw onderneming een ondergeschoven kindje is. Begrijpelijk, maar doodzonde wat mij betreft. Gelukkig kan een tekstschrijver jou meer opleveren dan je denkt.

Tekstschrijver Thom

Is gebruik maken van een tekstschrijver iets voor jou?

Jij hebt…

 • … geen tijd om teksten te schrijven.
 • … niet genoeg expertise in huis.
 • … moeite met grammatica en spelling.
 • … behoefte aan continuïteit.
 • … het schrijven van de teksten al meermaals uitgesteld.

Jij wilt…

 • … beter worden gevonden in Google.
 • … meer bezoekers op de website krijgen.
 • … je niet kapot ergeren aan je eigen  ‘uitstelgedrag’.
 • … een fijn gevoel creëren bij jouw bedrijf.
 • … niet de zorgen, maar wel de resultaten.
 • … meer tijd voor dingen die je wel leuk vindt.
 • … ook eens een avondje ontspannen op de bank zitten.

Waarom zou je kiezen voor Thom als tekstschrijver?

T Heb jij geen tijd of simpelweg niet de vaardigheden voor het schrijven van de juiste teksten? Blijf dan niet doorgaan met tobben en uitstellen. Content creator, copywriter of gewoon tekstschrijver. Ik zie mezelf gewoon als een tekstschrijver die typt wat een klant denkt. Met mijn kennis van SEO, brede oriëntatie, snelle werkwijze, humor en herkenbare manier van schrijven, ben ik ervan overtuigd dat ik jou kan voorzien van de juiste teksten. Met een hogere ranking in Google, meer paginabezoeken en meer conversies als gevolg. En ja, een tekst laten schrijven kost geld. Maar vergeet nooit dat de juiste tekst alleen maar geld oplevert.

Mijn teksten zijn origineel en breed georiënteerd. Gaat het om een nieuwe bh-vulling, content voor een pannenkoekenrestaurant of het inspireren voor een mooie reis? Laat dat maar aan mij over. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een duidelijke communicatie. Ken je dat gevoel dat je iets vraagt en dat je vervolgens een tijdje niets hoort? Zelf ga ik daar bijzonder slecht op. Daarom zorg ik ervoor dat ik altijd binnen no-time reageer op klanten en hen zonder poespas vertel hoe we ervoor staan. Tot slot ben ik erg flexibel. Lichamelijk ben ik verre van lenig, in mijn werk ben ik het zeker weten. Daarom gaan we ook pas door, totdat jij tevreden bent. Het kan namelijk voorkomen dat jij net een andere bewoording voor iets hebt. Dan passen we het toch gewoon aan?!

Focussen op waar je goed in bent

Ben jij benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Ik denk van wel. Aarzel dan niet en neem contact op via onderstaand formulier. Ik kom uiteraard zo snel mogelijk bij je terug en sta te popelen om je te helpen. Zo heb je binnen mum van tijd weer een zorg minder en kan jij je focussen op waar JIJ goed in bent. Dan doe ik waar IK goed in ben.

Kom maar op met je aanvraag!

4 + 1 =

Onder andere deze bedrijven hebben al voor mij gekozen

Holland Casino
Charlies Travels
Hindi en Bindi
Oddsbeater.nl
Vroegert.nl
Langstraat Hoveniers
Mannen van Delft
Lou Communicatie
BrendBulders