Tekschrijven Portfolio

‘t ABC Delft

Via marketingbureau ‘De Mannen van Delft’ heeft Thom de websiteteksten voor Pannenkoekenhuis ‘t ABC geschreven. Dit leuke pannenkoekenhuis, midden in het centrum van Delft, heeft de lekker pancakes en pannenkoeken van Delft. Thom heeft een aantal pagina’s voor de website geschreven. ‘t ABC wil voornamelijk gastvrij en laagdrempelig overkomen. Iets wat zeker terug valt te lezen in de teksten.

Beauty Instore
Beauty Instore

Lou Communicatie

Lou Communicatie is een bureau dat zich logischerwijs veelal bezighoud met het communiceren. Ze hebben voornamelijk klanten vanuit het onderwijs, de zorg en de overheid. Lou Communicatie huurt Thom in voor het schrijven van de websiteteksten. Met zijn achtergrond in het onderwijs is dit een leuke, terugkerende opdracht. Thom schrijft de websiteteksten voor scholen uit de regio Rotterdam en Den Haag.

All the way Up

All the way UP brengt op de makkelijkste manier publishers en adverteerder bij elkaar met als doel links in relevante premium content te plaatsen voor SEO. Thom schrijft zo’n 10 blogs per week voor All the way UP. Dit gaat van teksten voor de FHM tot teksten voor Santé. Dit betekent dat je breed georienteerd moet zijn. En dat komt goed uit!

 

Beauty Instore
Beauty Instore

Vroegert.nl

Voor wie houdt van nostalgie zit goed bij Vroegert.nl. Op Vroegert.nl vind je de leukste artikelen over vroeger. Van een artikel over oma’s lekkerste recepten tot een kijkje in het leven van Indiana Jones. Thom is een van de schrijvers van Vroegert.nl en publiceert elke week één artikel.

Australia Expert

Thom heeft van een oude bekende uit Australie, Allard, de opdracht gekregen de webteksten voor zijn reisbureau te schrijven. In deze artikelen lees je alle informatie over de grootste steden, vind je de beste plekken om te eten en overnachten en krijg je een aantal tips van de insiders. Een hele leuk opdracht, aangezien Thom zelf drie jaar in Australië heeft gewoond.

Beauty Instore
Beauty Instore

Langstraat Hoveniers

Thom heeft de websiteteksten voor Langstraat Hoveniers geschreven. Zelf heeft hij hier een paar maanden gewerkt, waarna hij van eigenaar Sjors de opdracht kreeg de website van goede SEO-teksten te voorzien. Op de website wordt uitgelegd wat Sjors allemaal aanbiedt en hoe hij met zijn bedrijf te werk gaat.

Picca.nl

Picca is een webshop gespecialeerd in video- en fotografie. Thom heeft een aantal blogs voor deze website geschreven om de vindbaarheid op Google te vergroten. Het gaat om blogs over vloggen, bepaalde lenzen en over de gadgets die absoluut niet mogen missen tijdens een vakantie. Een leuke samenwerking die inmiddels is geeindigd, omdat Picca zich meer ging richten op het versturen van nieuwsbrieven.

Beauty Instore
Beauty Instore

Hindi & Bindi

Raymond van der Knaap is de eigenaar van Hindi & Bindi, een webshop geinspireerd op India. Zij verkopen allerlei Indiase kledij, meubeltjes en accessoires. Thom schrijft 2 á 3 keer per maand een blog over Hindi & Bindi. De ene keer gaat dit over een leuke samenwerking met een Indiase kleermaker en een volgende keer over een Indiase alternatieve geneeswijze genaamd ayruveda. Een erg leuke samenwerking, aangezien Thom en Raymond beide gek op reizen en andere culturen zijn.