Portfolio

Social media beheer

Beauty Instore

Beauty Instore is een waar beauty paradijs in hartje Schipluiden. In dit pand werken 9 vrouwen die samen 8 bedrijven runnen. Je kunt hier terecht voor een knipbeurt, massage, een spa-arrangement of bijvoorbeeld om je nagels te laten doen. Sinds september 2021 beheert Lianne de social media voor Beauty Instore. Er zijn regelmatig leuke producten te vinden en alle dames worden in het zonnetje gezet. Op deze manier is Beauty Instore beter zichtbaar en krijgen mensen echt het idee dat het een hele beleving is om naar de salon te gaan.

Beauty Instore
Luxigo

Luxigo

Luxigo is het bedrijf van Daan van Duijn. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het lasersnijden en graveren van verschillende materialen. Ze maken de gaafste producten voor in huis of in de tuin. Denk hierbij aan het graveren van snijplanken, wijnglazen en bijvoorbeeld muurdecoratie. Drie keer per week posten wij een bericht op de social media kanalen van Luxigo. We brengen de producten in beeld en vertellen daarnaast meer over het bedrijf zelf. Op deze manier hopen we dat de verkopen stijgen en mensen een fijn en betrouwbaar gevoel krijgen bij Luxigo. En dat gaat tot nu toe hartstikke lekker!

DA Vitaal

DA Vitaal is een drogisterij in Den Hoorn, gerund door Anne Alsemgeest. In deze winkel kun je alles vinden op het gebied van verzorging, medicijnen of andere beauty producten. Met DA Vitaal willen we graag een eigen huisstijl ontwikkelen. Het is al druk in de zaak, maar Anne wil graag dat het echt persoonlijk wordt. Dit doen we door middel van het posten van twee posts in de week. Hierin promoten we producten en proberen we anderen te inspireren door middel van pakkende verhalen. Aan producten geen gebrek!

Drogisterij DA Vitaal
De Tuinderij

De Tuinderij

De Tuinderij uit De Lier is een ontzettend gaaf bedrijf waar je de leukste feesten en evenementen kunt organiseren. Een huwelijk, een 50e verjaardag of een familiedag. Bij De Tuinderij kun je het zo gek niet bedenken. Naast de mogelijkheid tot feesten is het een bedrijf waar je leuke activiteiten kunt ondernemen als solexen, scootmobielracen of bijvoorbeeld levend tafelvoetballen. Lianne verzorgt wekelijks twee posts, waarin het de bedoeling is om nog meer mensen naar De Tuinderij te trekken. Daarnaast spelen we in op de mentale gesteldheid van mensen in deze gekke tijden. Het is namelijk belangrijk dat we er met z’n allen op uit blijven gaan. 

LOU Communicatie

Lianne werkt samen met LOU Communicatie aan verschillende Social media campagnes. Dit communicatiebureau uit Rijswijk werkt veel samen met opdrachtgevers van scholen, de zorg en andere overheidsinstellingen. Zo is Lianne op dit moment bezig met een campagne om mensen enthousiast te maken om te gaan werken in het onderwijs. Er is namelijk een flink tekort aan leraren in Nederland. Door middel van het schrijven enthousiaste teksten en bijpassende content gaan we ervoor om bij te dragen aan een oplossing voor dit probleem. 

Lou Communicatie
Bureau Bishop

Bureau Bishop

Bureau Bishop is een marketingbureau uit Rijswijk. Dit bureau zorgt voor de marketing van allerlei bedrijven. Lianne heeft de opdracht gekregen een inhaakkalender te ontwikkelen voor Bureau Bishop. Dit houdt in dat ze 5 posts ontwerpt met bijpassende teksten. Ze neemt deel aan de wekelijkse vergaderingen van het bedrijf en voelt zich eigenlijk gewoon onderdeel van Bureau Bishop. Door de duidelijke communicatie vanuit beide kanten is dit een prettige samenwerking.

ASOCIAAL MARKETING

Asociaal Marketing is 4 jaar geleden ontstaan doordat goede vrienden Friso en Jelle samen zijn gaan brainstormen over hoe zij hun kennis en expertise kunnen bundelen tot één dienst. Een dienst waarbij ze ondernemers, merken en bedrijven kunnen ondersteunen en online laten groeien. Asociaal Marketing is een digital agency dat fungeert als jouw externe online marketing team. Binnen Asociaal Marketing is Lianne de Social Media Manager. Ze ontwerpt, schrijft teksten en plant alles in voor de klanten van Asociaal Marketing. 

Asociaal Marketing