Portfolio

Social media beheer

Luxigo

Luxigo

Luxigo is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het lasersnijden en graveren van verschillende materialen. Ze maken de gaafste producten voor in huis of in de tuin. Denk hierbij aan het graveren van snijplanken, wijnglazen en bijvoorbeeld muurdecoratie. Twee keer per week post Lianne een bericht op de social media kanalen van Luxigo. Dit omvat het in beeld brengen van producten en het productieproces. Uiteraard worden er ook diverse winacties en promoties gedeeld. 

Naar de Instagram van Luxigo

DA Vitaal

DA Vitaal is een drogisterij in Den Hoorn, gerund door Anne Alsemgeest. In deze winkel kun je alles vinden op het gebied van verzorging, medicijnen of andere beauty producten. Met DA Vitaal hebben we een eigen huisstijl ontwikkeld die goed bij Anne en de drogist past. Het is al druk in de zaak, maar Anne wil graag dat het echt persoonlijk wordt. Dit doen we door middel van het posten van twee posts in de week. Hierin promoten we producten en proberen we anderen te inspireren door middel van pakkende verhalen.

 

Naar de Instagram van DA Vitaal

Drogisterij DA Vitaal
De Tuinderij

De Tuinderij

De Tuinderij  is een bedrijf uit De Lier waar feesten en evenementen worden georganiseerd. Denk hierbij aan een huwelijk, een 50e verjaardag of een familiedag. Deze feestelijke aangelegenheden kunnen worden gecombineerd met activiteiten als solexen, scootmobielracen of bijvoorbeeld levend tafelvoetballen. Lianne verzorgt wekelijks twee posts, die ervoor moeten zorgen dat De Tuinderij online een gave uitstraling heeft. Uiteraard moet dit tot meer klanten en feesten leiden.

Naar de Instagram van De Tuinderij

LOU Communicatie

Lianne werkt samen met LOU Communicatie aan verschillende Social media campagnes. Dit communicatiebureau uit Rijswijk werkt veelal samen met opdrachtgevers uit het onderwijs, de zorg en andere overheidsinstellingen. Momenteel is Lianne  bezig met een campagne om mensen enthousiast te maken om in het onderwijs te gaan werken. Door middel van het schrijven enthousiaste teksten en bijpassende content gaan we ervoor om bij te dragen aan een oplossing voor dit probleem.

Lou Communicatie
Bureau Bishop

Bureau Bishop

Bureau Bishop is een marketingbureau uit Rijswijk. Lianne heeft de opdracht gekregen een inhaakkalender te ontwikkelen voor Bureau Bishop. Daarnaast beheert Lianne de Instagram van het bedrijf zelf, waarbij ze de wekelijkse blog en andere content ontwerpt en promoot. Ze neemt deel aan de wekelijkse vergaderingen van het bedrijf en is onderdeel van Bureau Bishop.

Naar de Instagram van Bureau Bishop

 

Asociaal Marketing

Asociaal Marketing is 4 jaar geleden ontstaan doordat goede vrienden Friso en Jelle samen zijn gaan brainstormen over hoe zij hun kennis en expertise kunnen bundelen tot één dienst. Een dienst waarbij ze ondernemers, merken en bedrijven kunnen ondersteunen en online laten groeien. Asociaal Marketing is een digital agency dat fungeert als jouw externe online marketing team. Binnen Asociaal Marketing is Lianne de Social Media Manager. Lianne bedenkt captions en verzorgt het inplannen van de posts en stories.

Asociaal Marketing