Over ons

Social Media Beheer

Lianne van der Horst

Hoi, Lianne hier! Ik ben 29 jaar oud, woon op Bali met Thom en daarbij werk ik aan mijn eigen bedrijf. Na mijn studie Social Media Marketing te hebben afgerond in Australië, heb ik ervoor gekozen mijn eigen bedrijf te starten. Geen boze bazen, volledige vrijheid en vooral surfen wanneer ik wil. En af en toe een beetje voor mijn vent zorgen natuurlijk. Ik ben blij met de keuze die ik gemaakt heb, waardoor ik nu het leven kan leiden waar ik lang alleen maar van heb gedroomd.

Weg van huis, weg van de verwachtingen en meningen

Nee, bij mij is het ook niet allemaal van harte gegaan. Na mijn studie Leisure Management aan Hogeschool Rotterdam, ben ik voor een langere tijd naar het buitenland gegaan. Ik heb daar uiteindelijk een jaar lang in mijn eentje gereist door Zuid-Oost Azië. En ja, ik ben mezelf daar meermaals tegengekomen. Was het een vlucht van thuis? Misschien. Kon ik slecht met de verwachtingen en druk van de buitenwereld omgaan? Zou kunnen. Heb ik er van genoten? Voor de volle 100%.

Wat ga ik doen met mijn leven?

Tijdens mijn reizen leefde ik in een soort roes en kon ik de hele wereld aan. En dat terwijl ik toch vaak een onzekere gedachte in mijn hoofd had over wie ik nu eigenlijk ben en vooral wat ik nu eigenlijk kan en wil. Na mijn Azië reis ben ik naar Australië gegaan, waar ik ‘gewoon’ weer in de horeca ben gaan werken. Iets dat ik leuk vond, maar ook iets wat ik niet mijn hele leven meer wilde doen. Op sommige momenten zat ik echt vast. 

Van hobby werk maken

Tot de kans kwam om mij te oriënteren op een studie Social Media Management, waardoor ik meer kon leren over iets waar we al zoveel mee bezig waren. Ruim een jaar later heb ik mijn eigen bedrijf en beheer ik de social media accounts van meerdere bedrijven en word ik wekelijks ingehuurd door meerdere marketing- en communicatiebureau’s. Nee, dit had ik echt nooit voor ogen gehad. Zeker niet dat ik werken kon combineren met het reizen en andere dingen die mij gelukkig maken. Zoals surfen én mijn grote passie: maken van designs. 

Maar wat wil ik dan met social media beheer?

Met mijn creativiteit, dat er al vanaf vroeger in zit, ben ik ervan overtuigd dat ik bedrijven beter kan positioneren op de markt. Door mijn steeds verder ontwikkelende design skills en mijn pakkende en vrolijke manier van schrijven zorg ik ervoor dat mensen een vertrouwd gevoel zullen krijgen bij jouw bedrijf. Door samen te werken aan een duidelijke marketingstrategie, weet ik zeker dat ik jouw bedrijf verder kan helpen. Zullen we dan maar?
Tekstschrijver Thom

Thom van Mil

Aangenaam! Ik ben Thom (31) en had vroeger twee grote hobby’s: voetballen en schrijven. Aangezien ik liever frituurde en gek op chips ben, is voetballen het helaas niet geworden. Daarom heb ik mezelf volledig op het schrijven gericht. Met scherpe en herkenbare teksten ga ik momenteel mijn droom achterna. Werk doen dat ik leuk vind, waar en wanneer ik wil. En ik ben aardig op weg…

Een grote twijfelkont

Dit is uiteraard niet vanzelf gekomen. Jarenlang ben ik de grootste twijfelkont van de lage landen geweest. Ik wist dat er dingen waren waar ik goed in was, maar heb altijd het idee gehad dat dit ging om nutteloze dingen. Zo wist ik bijvoorbeeld wie de linksback was van de nummer 18 van de voetbalcompetitie in Azerbeidzjan.

Alleen op reis

Onzekerheid, twijfel en weinig ambitie zijn 3 dingen die erg op mij van toepassing waren. Gelukkig is bij mij de knop omgegaan toen ik alleen op reis ging naar Australië. Door mijn kijk op de wereld enigszins te veranderen en weg te zijn uit de bubbel in mijn kleine dorp in Nederland zag ik dat er meer was. En dat ik meer kon dan alleen de joviale hansworst uithangen.

Ratelende tengels

Het klinkt cliché, maar ineens had ik het gevonden. Ik wilde gaan schrijven voor mijn werk. Iets dat ik al jarenlang voor de lol deed. Maar waarom zou ik een leven gaan leiden, waarin ik dingen doe die ik niet heel leuk vindt en maar weinig voldoening haal? Precies, daar is geen reden voor. Daarom ben ik er vol voor gegaan en heb ik inmiddels een flink klantenbestand en ratelen mijn tengels dagelijks over mijn MacBook.

Maar wat wil ik dan als tekstschrijver?

Mijn doel is om mensen enthousiast te maken en een lach op het gezicht te toveren. Is dat niet met het op de kaart zetten van jouw bedrijf, dan wel met een blog vol herkenbare situaties. En dit altijd met de gedachte de online zichtbaarheid en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren. Ik wil jou helpen op momenten dat jij als individueel of als bedrijf even klem zit. En we gaan net zo lang door, totdat jij tevreden bent.

What if we Fly

Ons verhaal

Dan uiteraard nog even iets over onszelf. Want zonder elkaar hadden wij dit bedrijf en dit leven nooit op kunnen zetten. Waar Lianne Thom liet inzien dat er meer was dan Schipluiden, liet Thom Lianne zien dat je met een beetje ballen tonen gewoon een eigen zaak kan beginnen. Dit heeft inmiddels geleid tot een succesvol bedrijf, waardoor wij vanuit elke plek in de wereld onze klanten kunnen voorzien van de gewenste content. En daarvoor geven wij onszelf af en toe een flinke schouderklap.

Het heft in eigen handen 

In ons leven willen wij zelf het heft in handen nemen. Geen verwachtingen van de buitenwereld, geen mensen met ondoordachte meningen en vooral dingen doen die we leuk vinden. Luisteren we helemaal nergens naar dan? Natuurlijk wel, we hebben we een fijne groep mensen om ons heen die ons stuurt als wij een keer vastlopen. Wij hebben immers ook het wiel niet uitgevonden. 

Een positieve kijk op het leven

Wij staan voor een positieve kijk op het leven en zijn ervan overtuigd dat er altijd iets op je pad komt. Zo hebben wij elkaar leren kennen op Bondi Beach in Australië, terwijl we in Nederland zo’n 15 minuten van elkaar woonden. We hebben samen veel gereisd, gave avonturen meegemaakt en een hoop geleerd van elkaar en van mensen van over de hele wereld. En dit willen we blijven doen, omdat we simpelweg maar een keer leven. Nu is het moment!

Ons eigen ingerichte droomleven

Wij willen ons eigen droomleventje inrichten, waarbij we locatie-onafhankelijk kunnen werken en daarbij zoveel mogelijk kunnen zien van de wereld. We willen mensen blij maken met onze expertise op verschillende creatieve gebieden, waaronder social media, teksten en designs. Daarnaast willen wij jou inspireren ook je dromen achterna te gaan, net zoals wij dat nu doen.