Goedkoop reizen voor dierenliefhebbers

Oppassen op geweldige huizen op de mooiste plekken ter wereld, terwijl je bent omgeven door de liefste huisdieren die je kunt wensen. Dat is TrustedHouseSitters. Wij maken inmiddels ruim een jaar gebruik van deze geweldige uitvinding, waardoor we veelal gratis op de gaafste plekken ter wereld slapen. Twee weken in Los Angeles, een week op het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland of tien dagen in het fantastische San Francisco. Dit maakt goedkoop reizen door landen als Amerika, Australië, Engeland en Nieuw-Zeeland meer dan mogelijk. Zeker als je die trouwe viervoeters mist tijdens jouw avontuur in het buitenland.

NU AANMELDEN

Wat is TrustedHouseSitters?

Iedereen heeft zo nu en dan behoefte aan vakantie. Of het nu gaat om een weekje ontspannen aan het strand of een bruiloft in het buitenland, het is lekker om er even uit te zijn. Maar wat doe je in hemelsnaam met je huisdieren? Stop je die in een kennel? Neem je ze mee? Het is en blijft een lastig besluit, waarbij je wilt dat de dieren absoluut niets tekort komen. Gelukkig zijn er talloze mensen die tijdens hun reizen door binnen-en buitenland maar wat graag op deze dieren (en huizen) passen. TrustedHouseSitters brengt deze mensen samen.

Klinkt dit als iets van jou? Meld je dan aan via deze link!

 

Goedkoop reizen door Nieuw-Zeeland, Australië en Amerika

Wij hebben 6 succesvolle house-sits gedaan: 4 in Nieuw-Zeeland, 1 in Australië en 1 in Nederland. Alsof het nog niet genoeg is, staan er de komende maanden 4 gepland in Amerika. Het valt je waarschijnlijk op dat het om landen gaat die redelijk prijzig zijn. Wij zien TrustedHouseSitters als dé manier om kosten te besparen, waardoor goedkoop reizen door dit soort landen eenvoudiger is. En dan word je ook nog eens vergezeld door fantastische huisdieren. Zo raken wij nog steeds niet uitgepraat over Tank & Rocky, de twee mopshondjes uit Christchurch, waarop we een week hebben gepast.

 

Wat zijn de voordelen van TrustedHouseSitters?

Je begrijpt waarschijnlijk dat TrustedHouseSitters voor ons fantastisch uitpakt. Want zeg eens eerlijk… Hoe slaap je 2 weken in Wanaka, een dure stad in Nieuw-Zeeland, als je op een budget reist? Hieronder geven we je 5 voordelen van het gebruik maken van TrustedHouseSitters:

 

Goedkoop reizen

Het eerste voordeel is dat TrustedHouseSitters goedkoop reizen door dure landen mogelijk maakt. Een gemiddelde Airbnb in Los Angeles kost al snel €200 per nacht, waardoor wij bijvoorbeeld ruim €2.000 besparen op ons verblijf in de City of Angels. Het verblijf in het huis is namelijk gratis. En dan slapen we ook nog in een groot huis in Santa Monica, een van de populairste gebieden van de stad.

NU AANMELDEN

Omringd door huisdieren

Wie gebruikt maakt van TrustedHouseSitters, moet absoluut van dieren houden. De zorg voor de katten, honden of andere dieren staat bovenaan en dient van grote kwaliteit te zijn. Het voordeel is dat deze dieren over het algemeen lief zijn en goed luisteren. Toch blijven dieren soms gevoelig en dienen ook zij voldoende aandacht te krijgen. Een oppasadres via TrustedHouseSitters is namelijk geen vakantieverblijf.

Een andere omgeving

Werk jij online en heb je behoefte aan een nieuwe, fijne omgeving? Dan is TrustedHouseSitters dé uitkomst. Vaak maak je gebruik van grote huizen in bekende plekken, waardoor je talloze opties hebt qua werkplek. Denk aan een kantoor op zolder of een gezellig café met goed internet om de hoek.

 

Het lokale leven

Door in zee te gaan met Trusted House Sitters leer je het lokale leven kennen. Als jij een hond uitlaat, dan is de kans groot dat je lokale parken bezoekt en steeds opnieuw met buurtbewoners in contact komt. Hierdoor ervaar je het echte leven op de desbetreffende plek.

 

Vrienden voor het leven

Naast goedkoop reizen en het knuffelen met dieren, zorgt TrustedHouseSitters voor vrienden voor het leven. Nog altijd staan wij in contact met de adressen waar wij hebben opgepast. Voor, tijdens of na de house-sit leer je de eigenaren van de dieren en huizen beter kennen, waardoor je niet gek moet staan te kijken als je nieuwe vrienden maakt!

Klinkt dit als iets van jou? Meld je dan aan via deze link!

Een betaalde service

Aanmelden voor TrustedHouseSitters is compleet gratis en volledig toegankelijk. Via deze weg neem je een inkijkje in de werking van het platform. Wil je echt reageren op openstaande ‘vacatures’ en dus in aanmerking komen voor oppasadresjes over de hele wereld? Dan moet je een jaarlijks abonnement afsluiten. Oké, je moet dus wel betalen. Maar voor jouw beeld, wij hebben inmiddels €150 betaald en in totaal 1,5 maand gratis geslapen in Nieuw-Zeeland en Australië. Reken maar uit! Een flink financieel voordeel dat alleen maar groter wordt met de kortingscode WHATIFWEFLY20.

Goedkoop reizen met de What if we Fly kortingscode

Houd je van dieren en lijkt het je geweldig om, net als ons, op de mooiste plekken op de wereld te slapen? Dan is dit hét moment om toe te slaan en een profiel aan te maken op TrustedHouseSitters. Kies het voor jou meest geschikte lidmaatschap en laat het solliciteren maar beginnen. Klinkt dit als iets van jou? Meld je dan aan via deze link!

 

NU AANMELDEN

Tofste roadtrips door Australië

Wij hebben een poosje geleden een artikel geschreven over de tofste roadtrips door Australië voor Columbus Travel Magazine. En aangezien dit misschien wel het vetste en grootste reismagazine van Nederland is, zijn we hier stiekem ook wel een beetje trots op. Daarbij...