De persoonlijke verhalen van een custom design

Sinds we wat serieuzer bezig zijn met ‘de zaak’ ligt de focus voor Lianne onder andere op custom design. De afgelopen maanden heeft zij zich veel verdiept in de designs die we nu als prints verkopen op de lokale marktjes in Sydney en Manly en op onze webshop. Toch zijn de vetste opdrachten toch diegene die het meest persoonlijk zijn. Om allerlei redenen komen mensen bij ons terecht, juist omdat ze op zoek zijn naar die persoonlijke touch.

Mensen zijn op zoek naar een custom design

Het verschil tussen het maken van een custom design en de al eerder gemaakte prints is groot. In het eerste geval is het veel persoonlijker. Mensen komen met een idee dat zij zelf niet kunnen uitvoeren en hebben daar blijkbaar hulp bij nodig. Hulp die Lianne met haar talent kan bieden. Een van de leuke dingen hieraan is dat Lianne zichzelf meer verdiept in wat de klanten willen, waardoor je elkaar ook persoonlijk leert kennen. Zeker wanneer er vervolgens een project is afgerond, geeft dit een voldaan gevoel.

Dat mensen op zoek zijn naar custom designs is ons inmiddels duidelijk geworden. In de relatief korte tijd dat we serieuzer bezig zijn, komen er toch al snel leuke klussen tevoorschijn. Mensen die graag een tattoo willen, mensen die een persoonlijke herinnering willen of het ontwerp van een logo. Hierdoor worden we ook weer uitgedaagd. Lianne die zichzelf probeert te blijven verbeteren in alle verschillende patroontjes en Thom die op de achtergrond zijn best doet Lianne in eerste instantie te steunen en daarbij ook probeert mee te denken. Het is overigens duidelijk dat het voor Thom wel verboden is om in de buurt te komen van Lianne haar tekengerei. Hij schijnt hier en daar nog wel eens onbedoeld iets te vernielen.

Een dag minder werken

Het gaat zoals gezegd goed met de aanvragen. Zo goed zelfs dat we hebben besloten dat Lianne vanaf nu een dag minder gaat werken. Ze komt simpelweg tijd tekort om aan haar designs toe te komen. Zeker met het werk wat ze doet. En dan hebben we het nog niet eens over haar studie, die toch ook wel de nodige aandacht vergt. Het voelt aan de ene kant eng en geeft het aan de andere kant een gevoel van trots. Je hoeft immers minder te werken, omdat je nu dus geld kunt verdienen met iets wat je altijd als hobby hebt gezien. Dat besef komt overigens wel steeds meer binnen

Er is meer dan een custom design

Het kan er op lijken dat alles op dit moment in het teken staat van een custum design van Lianne. Dit is iets waar we samen voor hebben gekozen. De focus op een ding, waarna we erna weer eens gaan kijken naar het volgende. Dit hebben we vooral zo gedaan, omdat dingen nog wel eens door elkaar lopen. Hierdoor raken wij het overzicht nog wel eens kwijt en echt effectief werkt dat ook weer niet. Nu de art van Lianne in een stijgende lijn zit, is het tijd om ook weer eens verder te denken.

Thom heeft namelijk ook grootse plannen. Bovendien is er al een mooie stap in de goede richting gezet. Dit houden we uiteraard nog even stil, omdat het niet voor het eerst zal zijn dat er een tof idee is wat vervolgens om wat voor reden dan ook anders liep. Het heeft in ieder geval te maken met een x-aantal kromme tengels die tikken en rammen op een toetsenbord.

In kleine stapjes naar ons grote doel

Wat we in ieder geval duidelijk hebben is dat we aan het groeien zijn. Sinds een paar maandjes hebben we de keuze gemaakt te stoppen om alleen maar bezig te zijn met het aantal volgers op Instagram. Je kunt er nog zoveel hebben, maar je schiet er tamelijk weinig mee op. Nu we merken dat die switch ons alleen maar goed heeft gedaan, raken we eigenlijk nog meer gemotiveerd om door te gaan. Want wat zouden wij graag beiden vanaf een laptopje, waar dan ook ter wereld, ons geld willen verdienen. En het is mogelijk! De eerste stappen zijn gezet en daar gaan we vrolijk mee door.

Mocht jij nu ook hulp nodig hebben met het bedenken van een tof design, maar kom je er niet helemaal uit? Neem snel contact met ons op en wij helpen jou verder.

Tofste roadtrips door Australië

Wij hebben een poosje geleden een artikel geschreven over de tofste roadtrips door Australië voor Columbus Travel Magazine. En aangezien dit misschien wel het vetste en grootste reismagazine van Nederland is, zijn we hier stiekem ook wel een beetje trots op. Daarbij...

Goedkoop reizen voor dierenliefhebbers

Goedkoop reizen voor dierenliefhebbers

Oppassen op geweldige huizen op de mooiste plekken ter wereld, terwijl je bent omgeven door de liefste huisdieren die je kunt wensen. Dat is TrustedHouseSitters. Wij maken inmiddels ruim een jaar gebruik van deze geweldige uitvinding, waardoor we veelal gratis op de...