Custom designs

STAP 1

Deel je idee met ons

Vertel op een zo uitgebreide manier wat jij graag zou willen hebben, zodat wij jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij bekijken jouw idee en laten zo snel mogelijk weten wat wij voor jou kunnen betekenen op weg naar het perfecte custom design.

STAP 2

Je ontvant een quote

Naar aanleiding van jouw idee komen wij met een quote. Wanneer jij hier akkoord mee gaat, zullen wij gaan starten met het design. Wel vragen we om een kleine aanbetaling.

STAP 3

Samen in overleg

Tijdens het ontwerpen van jouw design, willen we graag minimaal een keer in overleg met jou. Wat kan er beter? Wat vind je dat er anders moet? Dit doen we om tot een perfect resultaat te komen.

STAP 4

Het eindresultaat

We zijn klaar! Samen zijn we tot het perfecte design gekomen. We zullen het design in hoge resolutie naar jouw opsturen. Voor een kleine extra bijdrage sturen we het origineel ook naar jou toe. 

Hebben wij nog steeds jouw interesse voor een custom design? Vertel ons meer in onderstaand formulier of stuur een berichtje via de mail of Instagram, zodat we kunnen beginnen aan het ontwerpen van JOUW perfecte design.

Wil je meer van ons zien? Check dan ons portfolio of Instagram-account.

10 + 5 =