Custom designs

Al jarenlang ben je op zoek naar een design voor bijvoorbeeld een tatoeage, logo of speciaal aandenken. Een design dat niemand anders op de wereld heeft en alleen voor jou of jouw bedrijf dient. Toch is het je nog niet gelukt iets unieks te vinden. Het klopt gewoon nét niet. En dan opeens zie je de designs van Lianne langskomen. Het voelt anders. Misschien is dit wel iemand die jou kan helpen het op maat gemaakte design van je dromen te realiseren.

Custom Design op maat
Tatoeage Mandala

Is een design laten ontwerpen door Lianne iets voor jou? 

 

Jij hebt…

 • … een half idee, maar wil tot een heel idee komen
 • … een inspirerend verhaal en wil hier meer mee.
 • … niet genoeg expertise in huis.
 • … behoefte aan persoonlijk advies bij een design.
 • … dat laatste zetje nodig voor het zetten van een tatoege.
 • … geen inspiratie voor een bedrijfslogo.

Jij wilt…

 • … een tatoeage design dat niemand anders heeft.
 • … dat iemand met je meedenkt.
 • … een uniek bedrijfslogo.
 • … samenwerken met iemand die jou begrijpt.
 • … samenwerken met iemand die tekent vanuit haar hart, zonder behulp van computers.

Op zoek naar een tof cadeau of een gave print voor aan de muur?

Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom zou je kiezen voor een custom design van Lianne?

De designs van Lianne gaat letterlijk de wereld over. Zo loopt er een meisje in Darwin met een tatoeage op haar arm en liggen er in Indonesië een aantal designs verspreid over het land. Om over ons eigen Nederland nog maar te zwijgen. Lianne denkt met je mee, komt met eigen ideeën en heeft op die manier al tientallen mensen geholpen met een op maat gemaakt design. Bovendien gaan we net zo lang door, totdat jij tevreden bent.

Een custom design, hoe werkt dat precies?

STAP 1

Deel je idee met ons

Vertel op een zo uitgebreide manier wat jij graag zou willen hebben, zodat wij jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij bekijken jouw idee en laten zo snel mogelijk weten wat wij voor jou kunnen betekenen op weg naar het perfecte custom design.

STAP 2

Je ontvant een quote

Naar aanleiding van jouw idee komen wij met een quote. Wanneer jij hier akkoord mee gaat, zullen wij gaan starten met het design. Wel vragen we om een kleine aanbetaling.

STAP 3

Samen in overleg

Tijdens het ontwerpen van jouw design, willen we graag minimaal een keer in overleg met jou. Wat kan er beter? Wat vind je dat er anders moet? Dit doen we om tot een perfect resultaat te komen.

STAP 4

Het eindresultaat

We zijn klaar! Samen zijn we tot het perfecte design gekomen. We zullen het design in hoge resolutie naar jouw opsturen. Voor een kleine extra bijdrage sturen we het origineel ook naar jou toe.

Jouw aanvraag

Vul jouw verhaal zo uitgebreid mogelijk in. Dan komen wij z.s.m. bij je terug.

15 + 4 =