Copywriting

Aangenaam! Ik ben Thom (29) en had vroeger twee grote hobby’s: voetballen en schrijven. Aangezien ik liever frituurde en gek op chips ben, is voetballen het helaas niet geworden. Daarom heb ik mezelf volledig op het schrijven gericht. Met scherpe en herkenbare teksten ga ik momenteel mijn droom achterna. Werk doen dat ik leuk vind, waar en wanneer ik wil. En ik ben aardig op weg…

Maar wat wil ik dan met schrijven?

Mijn doel is om mensen enthousiast te maken en een lach op het gezicht te toveren. Is dat niet met het op de kaart zetten van jouw bedrijf, dan wel met een blog vol herkenbare situaties. En dit altijd met de gedachte de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren. Ik wil jou helpen op momenten dat jij als individueel of als bedrijf even klem zit.

Hoe zien mijn teksten eruit?

– SEO-proof: wat betekent dat de teksten ervoor zorgen dat jouw bedrijf beter wordt gevonden in Google.

– Origineel: In mijn teksten geef ik vanzelfsprekend de benodigde informatie. Maar een tekst moet ook leuk om te lezen zijn, toch!?

– Breed georiënteerd: Gaat het om een nieuwe bh-vulling, content voor een pannenkoekenrestaurant of het inspireren voor een mooie reis? Laat dat maar aan mij over.

Heb ik jouw aandacht te pakken? Zet de frituurpan maar aan. Of nee, stuur een email naar thom@whatifwefly.nl, bel naar +31619262788 of vul het formulier in op de contactpagina.

Ciao!

Thom